Blue Rider is de Carpe Iter importeur geworden voor Nederland en België

Een opwindend hoofdstuk begint nu voor de avontuurlijke motorrijders in België en Nederland, want Blue Rider heeft de fakkel overgenomen als de nieuwe importeur van Carpe Iter. Deze samenwerking belooft een frisse wind waarbij de one-stopshop voor Adventure rijders nog completer is geworden.



Met Blue Rider als de nieuwe importeur kunnen klanten niet alleen hoogwaardige producten verwachten, maar ook een verbeterde service en ondersteuning. De expertise van Blue Rider en de innovatieve benadering van Carpe Iter beloven een gouden combinatie te zijn.



Kortom, de samenwerking tussen Blue Rider en Carpe Iter opent de deuren naar een opwindende toekomst van digitaal GPX navigeren op de meest afgelegen plekken van de wereld. Get ready to ride with Blue Rider and Carpe Iter!

ONTWIKKELD VOOR MOTORRIJDERS DOOR MOTORRIJDERS
Ons hardware- en softwareteam ontwikkelt voortdurend nieuwe en betere producten en verbetert onze software.

En net als jij zijn we avontuurlijke en off-road rijders, dus testen we al onze producten in het veld. Of het nu gaat om een geasfalteerde weg of een off-road parcours, grind of modder, enduro race of een meerdaagse reis, onder de zon of in de regen.

Ja, we hebben de beste baan ter wereld... - Aldus Carpe Iter -

Bekijk het assortiment

Carpe iterImporteur